• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats

Betaling

VEILIG BETALEN

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Buckaroo. (zie www.buckaroo.nl). Buckaroo maakt gebruik van de SSL-technologie (Secure Socket Layer) om uw persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. Als Buckaroo uw betaling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgen wij een akkoord en gaan we uw bestelling verwerken. De orderbevestiging ontvangt u via email. Het is daarom belangrijk dat u het juiste e-mail adres opgeeft. Via de orderbevestiging geven we aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat we de order hebben ontvangen.

 

IDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u uzelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

CREDIT CARD

Wij accepteren betalingen met Mastercard, VISA en American Express. Bij betaling van uw bestelling met creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu van Buckaroo geleid. Bij het betalen per creditcard wordt altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard ook echt in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Overigens rekenen wij 2,5% aan kosten van de creditcard maatschappijen door. Uw bestelling wordt binnen één werkdag gecontroleerd.

 

PAYPAL

Bij betaling per creditcard wordt u naar het speciale betaalmenu van Paypal geleid. Uw creditcard gegevens worden nergens opgeslagen; via Paypal wordt ook rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd. Zoals aangegeven komen de creditcard gegevens nooit in ons bezit. Ook voor PayPal rekenen wij 3,4% kosten transactiekosten door. Uw bestelling wordt binnen één werkdag gecontroleerd.

 

MISTERCASH

Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragen bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank.

 

AFTERPAY - ACHTERAF BETALEN

AfterPay voert voor www.toolspecial.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. De maximale orderhoogte voor elke webshop is verhoogd tot € 2.500,-. AfterPay toetst nu echt specifiek op basis van de historie met de specifieke klant (particulier/zakelijk), afhankelijk van die ervaring wordt de daadwerkelijke limiet bepaald. Dit zal ergens tussen de € 250,- en € 2.500,- liggen. Voor zakelijke transacties is de maximale limiet € 750,- voor bedrijven welke voor het eerst bestellen. Mocht u al eerder hebben besteld dan is het maximale limiet € 1.000,-. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.