• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats

Nicholson

Nicholson
Het bekendste merk van handvijlen in de wereld is Nicholson. In 1864 ontwierp William T. Nicholson apparatuur om vijlen machinaal te maken. Bij Toolspecial.com vind je een uitgebreid assortiment vijlen, schrapers en schaven. Onze favorieten zijn: Nicholson Vijl Rond Nicholson Blokvijl Nicholson Zaagbeugel 300 mm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nicholson vijlen kopen

Wil je iets wegvijlen of wegraspen? Afhankelijk wat je wilt bereiken heb je een fijne of grove vijl nodig. Een ronde vijl is geschikt voor het bewerken van ijzer en staal. Onze Nicolson vijl rond is verkrijgbaar op aanvraag. Een hand- of blokvijl heeft een dubbele kap en 1 spaarkant. Het ergonomische handvat zorgt voor een fijne grip.

Het voordeel van een zaagbeugel

De Nicholson zaagbeugel kan het zagen en vijlen makkelijker maken. Door de gegoten aluminium constructie is hij duurzaam en licht. Het voordeel van een zaagbeugel is dat deze stevig in de hand ligt en geschikt is voor het zagen van metaal, kunststoffen of zelfs steen. Zo heb je altijd de juiste zaag bij de hand.

Nicholson vijlen kopen

Bij Toolspecial.com koop je Nicholson vijlen tegen een scherpe prijs. Profiteer van 14 dagen bedenktijd en deskundig advies. Heb je vragen over een product? Bel tussen 08:00 - 18:00 uur of mail ons. Wij helpen je graag!