• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats

Recore

ReCore bandenspanningssensor
Sinds 2014 hebben alle nieuw geregistreerde auto’s een ingebouwd ReCore bandenspanningssensoren systeem. Dit houdt realtime de bandenspanning in de gaten en geeft een signaal aan de bestuurder af zodra er iets mis is met de bandenspanning. Het voordeel hiervan is dat het onnodige bandenslijtage voorkomt, omdat je altijd met de juiste bandenspanning kunt rijden.

1 product

 1. Bandenspanningssensor-ventiel-reparatieset
  Onze prijs
  € 301,29 € 249,00
  Op voorraad

1 product

Bandenspanningssensor ventiel reparatieset

Doorstroomsensoren worden vastgeschroefd op de ventielstelen, maar laten lucht door de sensoren stromen. Om die reden hoeven die sensoren niet te worden verwijderd wanneer de banden met lucht worden gevuld. Vervang je TPMS-ventiel zonder de band te de- en monteren. Balanceren doe je heel makkelijk met de TPMS-ventiel ReCore kit. Zo werkt het:

 1. Verwijder het ventielpennetje uit het ventiel;
 2. Boor met de meegeleverde boor de buitendiameter van het ventiel weg;
 3. Tap nieuw draad met het gereedschap uit de kit;
 4. Monteer een nieuw ventiel uit de kit.

ReCore Kit online kopen bij Toolspecial

Wanneer je ervoor kiest om de ReCore kit te bestellen bij Toolspecial dan heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je betaalt altijd in een veilige omgeving. En je kan al onze producten achteraf betalen met de service van AfterPay en wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! De klantenservice van Toolspecial is iedere werkdag beschikbaar van 08.00 - 18.00 uur.