Völkel

Völkel draadsnijgereedschap
Toolspecial heeft een groot aanbod tappen, snijplaten en ander draadsnijgereedschap. Völkel heeft kwalitatief uitstekend draadsnijgereedschap perfect geschikt voor de professional en voor de doe-het-zelver.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Völkel: tapgereedschap van hoge kwaliteit

Völkel staat bekend om haar draadsnijgereedschap. Gebaseerd op de ervaring van 100 jaar in de productie van draadsnijgereedschap heeft Volkel zich ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende leverancier. Er zijn vier redenen volgens Völkel waarom zij zo’n succes zijn geworden. Dit zijn:

  • Specialisatie: Ze focussen zich op wat ze het beste kunnen: draadsnijgereedschap.
  • Kwaliteit: Ze garanderen een goede kwaliteit voor in de industrie. 
  • Prijs: Volkel heeft een zeer gevarieerd assortiment en ze bieden de beste prijs. 
  • Service: Ze hanteren een leveringscapaciteit van meer dan 99 procent op producten in de catalogus.

Voor wie op zoek is naar draadsnijgereedschap kan uitstekend terecht bij Völkel. Toolspecial is leverancier van dit kwaliteit hoogstaande merk. Bekijk het assortiment dan ook gerust.

Bestel je gereedschap bij Toolspecial

Wanneer je Volkel tappen bestelt bij Toolspecial dan weet je zeker dat de kwaliteit van het product goed is. Is het product op voorraad? Bestel dan op werkdagen voor 16.00 uur en je ontvangt jouw bestelling de volgende dag al in huis! Is het totaalbedrag van je bestelling een bedrag van 50 euro of hoger? Dan betaal je geen verzendkosten. Ook heb je bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Toolspecial heeft het beste assortiment voor de werkplaats. Benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers? Bekijk onze recensies op Trustpilot! Heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.