Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats
Op werkdagen voor 16.00 uur
besteld, morgen in huis*
Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats

Retouren & service

Wij hanteren een zichttermijn van veertien dagen, ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid hebt om zonder enige verplichting de ontvangen goederen te retourneren. U kunt het artikel samen met een ingevulde retourbon, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en ordernummer naar ons retourneren.

Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt te houden. Als u het in gebruik neemt en gebruiksschade ontstaat, blijft het uw eigendom.

Indien u van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, moet u het product, in originele staat, met alle geleverde toebehoren in de originele en onbeschadigde verpakking retourneren, conform de verstrekte instructies.

Artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigen eigendom. Deze artikelen sturen we naar u terug en de gemaakte kosten brengen wij in rekening.

U kunt het artikel retourneren/verzenden naar:

Toolspecial.be
t.a.v. Klantenservice Retouren
Havendoklaan 14
B-1804 Vilvoorde - Cargovil

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het aankoopbedrag door Toolspecial binnen 14 dagen terugbetaald. De verzendkosten voor de retourzending worden niet vergoed.

Vanwege hygiëne worden bepaalde artikelen niet teruggenomen, zoals bijvoorbeeld oordoppen, open verpakkingen van zeep, etc.

Zakelijke klanten zijn uitgesloten van de Wet Koop op Afstand.
loadingLoading...
Toolspecial gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante aanbiedingen te zien krijgt. Als je verder gaat accepteer je onze cookies Accepteren Weigeren
To Top